Borjenje s palico canne

Ste iskali spektakularen šport, samoobrambno vsestransko uporabno borilno veščino, atraktivno in dinamično aplikacijo starega mečevanja?
Potem ste se znašli na pravem naslovu. Predstavljamo vam savate disciplino - borjenja s palico v francoščini poimenovano Canne de combat. 
Canne de combat je v Sloveniji prisoten kot tekmovalni šport vse od leta 2003.
Vabljeni na naše treninge.

            
Nove člane vpisujemo  v marcu 2019 .

Več informacij na savate@outlook.com ali pokličite na info: 040-375-375 ali 040 48 48 48. VABLJENI!!!

PRIDRUŽITE SE NAJKVALITETNEJŠIM TRENINGOM BORJENJA S PALICO V SLOVENIJI, KI JIH VODIJO NAJUSPEŠNEJŠI TEKMOVALCI V SVETOVNEM MERILU. JAN JUG - SREBRNA MEDALJA SVETOVNO PRVENSTVO 2018 V BOLGARIJI. TUDI V ŽENSKI KATEGORIJI JE ODLIČEN DOSEŽEK - BRONASTO MEDALJO ZA SLOVENIJO PRIBORILA KATJA MARKIČ.
CANNE TRENINGE BORJENJA S PALICO VODIJO DOLGOLETNI TRENERJI Z VELJAVNO LICENCO IN STROKOVNO USPOSOBLJENOSTJO.

  V kolikor pa želite  savata nadgrajevati v francoskem boksu vas vabimo na dodatne treninge tudi v boksarsko dvorano Kampus.Canne de combat - savate disciplina športno tekmovalnega borjenja s palico.
 
 
in še posnetek demonstracije tehnike - netekmovalni prikaz


Canne de combat je tekmovalna disciplina francoskega komplementarnega borbenega športnega sistema Savate.

Zaradi svoje atraktivnosti ga zasledimo tudi na različnih predstavitvah, prireditvah in v filmih. Udarci so polkrožni in krožni, okrog partnerja se gibljemo prosto v prostoru.  Služi kot dobra osnova dinamični borbi z različnimi vrstami orožja ter samoobrambi s palico. Na treningih se naučimo osnovnih udarcev, blokad, izmikov, eskivaž, obratov, udarcev v skoku ter ostalih spretnosti.

Savate klub Rival vsako leto organizira tekmovanja za državno prvenstvo in se hkrati udeležuje tudi evropskih in svetovnih prvenstev.


Naša spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo naših stroritev se strinjate, da lahko uporabljamo piškote. Več o tem